Tria un estiu amb prevenció

Protegeix-te, refresca't, hidrata't i... recorda posar-te la mascareta!

El Departament de Salut ha llençat la campanya #Tria/Salut, amb un doble repte: informar de les mesures de prevenció i protecció habituals durant els mesos de calor i la necessitat de prevenir els contagis de la COVID-19.

Durant l'estiu les altes temperatures poden arribar a tenir efectes perjudicials en la nostra salut. Els infants i les persones grans, amb malalties cròniques o que treballen en ambients calorosos estan especialment exposats a patir-los.

Per evitar cops de calor, cal aplicar algunes mesures de prevenció, tant dins com fora de casa, com ara hidratar-se freqüentment, buscar les zones més fresques i evitar l'exposició directa al sol durant les hores de més calor.

En paral·lel, els efectes de la pandèmia de covid-19 continuen condicionant els hàbits de vida. Això fa que les mesures d'higiene i seguretat, com ara el rentat freqüent de mans i el distanciament social, segueixin sent imprescindibles per reduir el contagi i evitar un rebrot.

En aquest context, seguir algunes recomanacions t'ajudarà a triar el teu estiu: un estiu amb prevenció, segur i saludable.

Consells per un estiu amb prevenció

Compartir a Facebook Compartir a Twitter