Treballadores de l'Hospital protagonitzen l'agost al Calendari de les dones de Santa Coloma de Gramenet

Metgesses i infermeres que treballen de nit a l'Hospital de l'Esperit Sant presideixen el 8è mes de l'any en l'almanac municipal.

Arriba l'agost i, amb ell, les protagonistes del mes al Calendari de les dones de l'Ajuntament de Santa Coloma. Les Dres. Teresa Pellicer, María Jesús Adrián i Anna Sánchez, i les DUI Isabel Martínez i Matilde Rodríguez han estat escollides, en representació de la resta de dones de l'Hospital de l'Esperit Sant que treballen durant la nit, per presidir el full del mes d'agost de l'almanac que l'Ajuntament edita des de 2001.

Sota el títol "Dones que fan nostra la nit", el calendari presenta sanitàries, policies, taxistes, serenes, etc., entre les quals es troben les professionals de la FHES, que vetllen per la seguretat i el benestar comunitari quan Santa Coloma dorm.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer un reconeixement a la tasca d'aquestes dones, que realitzen una aportació cabdal per a la ciutat, sovint invisibilitzada. L'acció està impulsada per l'Ajuntament i el CIRD, i compta amb la col·laboració del Consell Local de les Dones per a la Igualtat, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de la Dona.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter