La Unitat d'Hipertensió de l'Hospital de l'Esperit Sant, distingida per la seva atenció excel·lent

La Societat Española de Medicina Interna ha atorgat aquest reconeixement després de valorar 43 estàndards d'excel·lència.

La Societat Española de Medicina Interna (SEMI) ha reconegut la Unitat d'Hipertensió Arterial de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant amb el segell "SEMI excel·lent", que acredita i certifica la seva qualitat assistencial. La unitat és una de les 20 unitats monogràfiques de diferents patologies i els 27 serveis de Medicina Interna distingits per la Societat, que han demostrat la qualitat de l'atenció que presten en base a les millors pràctiques i a l'evidència científica disponible, tenint en compte 43 estàndards d'excel·lència.

Aquests estàndards s'agrupen en 3 processos clau. El primer se centra en l'atenció al pacient agut malalt hospitalitzat a Medicina Interna, suport de consultoria a l'Atenció Primària i altres especialitats, i atenció al pacient crònic complex i continuïtat assistencial. El segon analitza processos estratègics com són la formació i la investigació i, finalment, el tercer és un procés de suport que avalua l'organització i la gestió.

L'acreditació "SEMI Excel·lent" és un projecte de la SEMI que compta amb la col·laboració de la Fundació Institut per a la Millora de l'Assistència Sanitària (Fundació IMAS) i que es va posar en marxa amb l'objectiu últim de millorar la qualitat de l'assistència, homogeneïtzar l'atenció basant-se bones pràctiques i fer un ús eficient dels recursos disponibles.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter