Es limita l'horari de visites a Hospitalització

Cada pacient pot tenir un únic acompanyant per franja horària i, preferentment, per dia.

Per tal de reduir el risc de transmissió del coronavirus i garantir la seguretat de pacients, acompanyants i professionals, la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha restringit de nou l'horari de visites als pacients hospitalitzats. Ara, només es podrà accedir a les habitacions d'11 a 14h. i de 18 a 21h., coincidint amb les franges horàries dels àpats.

A més, es manté la restricció d'1 únic acompanyant per pacient, que ha de romandre a l'habitació durant tota la visita i que no pot ocupar ni passadissos ni espais comuns. L'excepció són els pacients en situació d'aïllament per la COVID-19, que no poden rebre visites. 

Tots els acompanyants han de mantenir les mesures de prevenció necessàries, com són la mascareta i el rentat de mans tant a l'entrada com a la sortida de l'habitació. Tot i que s'ha reforçat el servei de seguretat a l'Hospital perquè es compleixin aquestes mesures, el centre apel·la a la responsabilitat de la població per tal de preservar la salut dels seus familiars ingressats.

Restricció d'accés a Urgències
El Servei d'Urgències continua restringit l'accés dels acompanyants. La informació sobre l'estat i evolució dels pacients es fa per via telefònica amb la persona que el pacient escull com a interlocutor.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els acompanyants han de complir una sèrie de mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus.