Les tauletes tàctils que recullen les enquestes de satisfacció dels usuaris a l'Hospital ja són anti-covid

L'aplicació d'un film antiviral a les pantalles les fa resistents al 99,9% dels virus de la família coronavirus.

Les pantalles tàctils on es troben les enquestes de satisfacció que hi ha instal·lades en diferents punts de l'Hospital de l'Esperit Sant són ara més segures i higièniques gràcies a la col·locació d'una pel·lícula transparent antivirus. El film protector amb què s'han folrat les pantalles és eficaç contra el 99,99% dels gèrmens d'acord amb la norma ISO 22196, i contra els virus de la família coronavirus d'acord amb l'estàndard ISO 21702.

Aquests pedestals estan ubicats en les àrees d'Hospitalització, Bloc Quirúrgic i Diagnòstic per la Imatge per tal que els usuaris i els seus acompanyants puguin deixar la seva opinió sobre l'atenció rebuda. Una informació essencial per a l'Hospital, que l'ajuda a millorar i adaptar-se a les necessitats i expectatives de les persones que atén. A més de mesurar el grau de satisfacció sobre els serveis, els qüestionaris permeten també identificar oportunitats de millora per al centre.

Aquestes enquestes formen part del Pla d'enquestes de satisfacció dels clients, inclòs en la Política d'atenció al client de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els usuaris poden deixar la seva opinió sobre l'atenció que han rebut en les àrees d'Hospitalització, Bloc Quirúrgic i Diagnòstic per la Imatge.