Reunió de coordinació entre l’Hospital i els Mossos d’Esquadra de Santa Coloma

L'objectiu de la reunió ha estat compartir sinèrgies i reforçar els circuits de col·laboració existents

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de coordinació entre l'Hospital i els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma. Per part de la Comissaria de Mossos de Santa Coloma de Gramenet han participat l'Inspector Ricard Fernández, cap de la Comissaria de Mossos de Santa Coloma de Gramenet i el Sots inspector Lluís Serra. Per part de l'Hospital han assistit el Dr. Vicenç Perelló, Director Gerent; el Sr. Daniel Navó, Gerent d'Infraestructures; la Sra. Ma Àngels Fernández, Directora d'Infermeria i Operacions; la Dra. Mª Jesús Adrian, cap d'Urgències i la Sra. Sònia Bellavista, cap de la Unitat d'Atenció a l'Usuari i Treball Social.

Durant la reunió s'ha fet un balanç molt satisfactori de la col·laboració i cooperació que existeix actualment  entre els professionals de l'Hospital i els agents dels Mossos d'Esquadra tot i que s'ha acordat la necessitat de reforçar els circuits de coordinació en els casos sospita de violència masclista.

En aquest sentit els Mossos han recordat que els professionals sanitaris disposen del suport del telèfon 112 sempre que sospitin d'algun possible cas de violència masclista.

La sensibilització dels professionals sanitaris és clau a l'hora d'actuar enfront la prevenció i la detecció dels casos i en l'atenció i recuperació de les dones que pateixen situacions de violència. També, a través de la coordinació amb altres agents implicats, s'està millorant el treball en xarxa per evitar al màxim la victimització secundària.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter