LHospital Esperit Sant dona productes d’alimentació infantil al Banc d’Aliments

Des del Servei de Farmàcia de la Fundació de l'Hospital Esperit Sant ha donat diferents lots de productes d'alimentació infantil per a les famílies amb nadons ateses des del Banc d'Aliments de Santa Coloma de Gramenet per mitjà de l'equip de voluntariat de Creu Roja.

El Banc d'Aliments de Santa Coloma té com a funció principal la recepció i condicionament de diferents tipus d'ajuts per a la seva posterior entrega i/o cessió a persones en situació de pobresa que ho necessitin. Pretén ser un projecte obert a les necessitats de la població i s'orienta a la necessitat de prestar un servei de recursos socials davant la nova situació de crisi econòmica i social, oferint un recolzament important als Serveis Socials de la població per ajudar a les persones més vulnerables.

Per la seva banda la FHES, com organització socialment responsable, fomenta i participa en projectes de col·laboració social, tant en aspectes d'educació per a la salut com en la cooperació amb diferents col·lectius i entitats ciutadanes.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter