Crònica del Servei Català de la Salut sobre l’any COVID

El Cap de la unitat de Salut Laboral de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, Miquel Torres, és un dels protagonistes de l'espai web que ha posat en marxa el Servei Català de la Salut amb l'objectiu de fer un repàs de tot el que ha suposat la irrupció del coronavirus al sistema sanitari i que recull diferents experiències viscudes pels sanitaris.

Els protagonistes indiscutibles d'aquest dur període són els i les professionals del sector Salut. Els que estan en primera línia atenent les persones malaltes des dels taulells, en les consultes, les habitacions i els passadissos dels hospitals, les UCI, les ambulàncies, les farmàcies, els que endrecen i netegen...

També els que, des del darrere, deixen la pell dirigint, organitzant, contractant, construint, reinventant processos i cercant recursos perquè el sistema sanitari pugui donar la resposta que la ciutadania necessita.

A més de posar en valor i homenatjar públicament la tasca dels professionals de la salut, el reportatge també aborda d'altres temes clau com l'evolució del virus, els reptes als quals s'ha donat resposta, el balanç de l'activitat assistencial, el canvi i la transformació del sistema de salut, el pressupost que s'hi ha destinat i la cronologia, és a dir, les dates i les actuacions principals del Sistema de Salut de Catalunya que han marcat el curs de l'any.

Podeu veure el reportatge en aquest enllaç

Compartir a Facebook Compartir a Twitter