Pujar les escales de l’Hospital per promoure la Salut entre els professionals

Avui se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

Des de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ens sumem a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física que té lloc avui, 6 d'abril, i que enguany se celebra sota el lema "Cada pas compta".

Des de la FHES, en marc del Programa "Treballem amb Salut" ens volem sumar a la campanya  "A la feina, fem salut. Pugem escales!", una estratègia que promou la salut mitjançant un estil de vida actiu. La campanya té com a objectiu facilitar la pràctica de l'activitat física quotidiana fomentant l'ús de les escales en l'entorn laboral.

Pujar escales és una activitat molt recomanada per mantenir un bon nivell de salut, i es pot anar acumulant al llarg del dia, ja que contribueix als 30 minuts diaris d'activitat física recomanada.

L'entorn laboral és un lloc idoni per incorporar l'activitat física a la vida diària, i pujar escales és una estratègia assolible i fàcil d'implementar, atès que es fa efectiva sobre recursos ja existents i no exigeix temps addicional.

A més, facilita la consolidació d'una pràctica saludable dins de l'entorn on es fan una bona part de les activitats quotidianes. Nombrosos estudis en l'àmbit internacional han demostrat que posar rètols als punts de decisió recordant els beneficis que té per a la salut pujar escales fan que n'augmenti l'ús.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter