Els nous residents s’incorporen a l’Hospital

Els residents són el planter de la institució i la seva formació és clau per al futur de l'organització

La nova fornada de metges residents ja ha arribat a l'Hospital. Són en total 8 metges de les especialitats de COT, Medicina Interna i Medicina Familiar i Comunitària, que provenen de diferents comunitats de l'Estat espanyol, i d'Itàlia  que conformen la 17a promoció de residents.

Els nous metges i metgesses han estat rebuts aquest divendres, 23 de juny, en una breu sessió de presentació en què hi ha participat el Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló, juntament amb els responsables de docència i els tutors dels residents, a més d'alguns  residents en actiu.

Des de 2005 la FHES ofereix Formació Sanitària Especialitzada en MI i COT i, a més, en Medicina Familiar i Comunitària, que gestiona la Unitat Docent Multiprofessional Metropolitana Nord. Cada curs es formen a l'Hospital 30 metges residents d'aquestes especialitats. 

D'altra banda aquest any també s'han incorporat a l'Hospital les primeres residents d'infermeria familiar i comunitària que completaran part de la seva especialització al nostre centre.

Els residents que han acabat l'especialització enguany es queden a treballar a l'Hospital

D'altra banda els dos professionals que enguany finalitzen la seva residència a la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, continuaran vinculats laboralment a la institució. És la constatació de la importància que té la formació de professionals especialistes per a la FHES.

Els residents són el planter de la institució i la seva formació és clau per al futur de l'organització i l'activitat docent no seria possible sense la implicació de tots els professionals, que tenen un paper fonamental en l'acollida i la formació dels residents.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

L'Hospital ha acollit 8 metges residents i 2 residents d'infermeria