La FHES se suma al Dia Mundial de la Seguretat del Pacient

L'Hospital treballa per promoure bones pràctiques en seguretat del pacient entre els professionals i els usuaris

Avui, 17 de setembre, se celebra el Dia Mundial de Seguretat del Pacient i la jornada s'emmarca en una campanya mundial per conscienciar sobre la seguretat del pacient i instar a professionals, pacients i organitzacions sanitàries a mostrar el seu compromís per a que l'atenció sigui més segura.

La qualitat i la seguretat del pacient són una prioritat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant que té una línia estratègica de treball encaminada a prevenir esdeveniments adversos en els pacients i garantir la qualitat del servei que ofereix als seus usuaris.

L'Hospital té en marxa la campanya "La seguretat és cosa de tots"  que té com objectiu promoure, durant tot l'any, bones pràctiques en seguretat del pacient entre els professionals i els mateixos usuaris.

Per la campanya d'enguany l'Hospital de l'Esperit Sant vol recordar als ciutadans quins aspectes han de tenir en compte per fer la seva atenció més segura. En aquest sentit ha elaborat material divulgatiu que inclou consells sobre com poden contribuir per aconseguir més seguretat i qualitat durant les seves visites.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter