El Servei de Farmàcia de la FHES impulsa un programa d’actualització de Farmàcia Hospitalària

Les sessions estan impartides pels propis professinoals del servei

El Servei de Farmàcia de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha posat en marxa un programa de formació i actualització de Farmàcia Hospitalària. El programa consta de 8 sessions impartides pels propis professionals del Servei de Farmàcia i estan obertes a altres professionals assistencials del centre. L'objectiu d'aquestes jornades és l'actualització del coneixement sobre les últimes novetats incorporades a l'àrea de la Farmàcia Clínica com ara nous medicaments i guies de pràctica clínica.

Durant les sessions és pretén millorar les competències i les habilitats analítiques dels participants a partir de la discussió de casos clínics reals i, al mateix temps, aprofundir en l'avaluació de l'evidència disponible per a diferents alternatives terapèutiques.

Sobre el Servei de Farmàcia de l'hospital

El Servei de Farmàcia de la FHES promou l'ús racional dels medicaments basat en l'evidència científica, amb criteris d'eficàcia, seguretat, eficiència i qualitat, per tal d'obtenir uns resultats òptims en l'estat de salut dels pacients.

 Gestiona la compra i la dispensació dels medicaments necessaris per al correcte funcionament de l'hospital i dona suport en matèria farmacoterapèutica als diferents serveis clínics del centre. A banda de les tasques de caire assistencial també realitza tasques de caire tècnic i administratiu (control d'estocs, compra de medicaments, emmagatzematge, control de qualitat i de caducitats dels mateixos...) i participa en diferents comissions assistencials.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Antoni Boix, farmactèutic adjunt durant la seva exposció formativa