L'Hospital Esperit Sant premiat com a millor hospital en la categoria aparell musculoesquelètic

El guardó l'ha rebut en la tercera edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha rebut el primer premi en la categoria Aparell musculoesquelètic en la tercera edició dels Premis BSCH-Best Spanish Hospitals. El lliurament ha tingut lloc a Sevilla durant aquest matí.

En aquesta categoria s'identifiquen els millors resultats amb relació a l'estada mitjana, l'estada mitjana pre-operatòria, la taxa de complicacions intrahospitalàries, la taxa de reingressos, la taxa de mortalitat intrahospitalària i taxa d'hospitalitzacions evitables.

S'han analitzat un total de 250 indicadors de les categories d'anàlisi amb contingut clínic. Hi ha 9 categories de premis: una amb indicadors de gestió clínica, adequació i seguretat del pacient; set categories clíniques específiques i una categoria global amb el càlcul de tots els indicadors de les vuit categories anteriors. En cada categoria hi ha sis grups d'hospitals, tres públics i tres privats.

Els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards®, compten amb una  metodologia validada per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) i reconeixen l'excel·lència hospitalària a través d'indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial. L'objectiu dels guardons se centra a potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d'hospitals d'aguts espanyols públics i privats.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El Sr. Víctor Armenta ha recollit el premi de mans de Toni Hidalgo, CEO de la consultora Higia Benchmarking i director dels premis