L’equip d’infermeria de la FHES participa amb dos pòsters al Congrés Internacional d’Hospitals

L'equip d'infermeria de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha participat al 44è Congrés Internacional d'Hospitals que s'està celebrant a Barcelona entre el 8 i l'11 de novembre.

Les infermeres Matilde Rodríguez i Isa Martínez han presentat el seu treball sobre com millorar i potenciar les relacions interpersonals a través de la participació en accions formatives impartides pels propis professionals per a promoure l'actualització del coneixement infermer.

D'altra banda les infermeres Maria José Gonzalo, Sònia Bedmar i Montserrat Jiménez han presentat l'estratègia de  l'hospital en l'àmbit de la humanització dels ingressos hospitalaris i el desafiament que ha tingut pels professionals la pandèmia.

El Congrés aborda la transformació dels sistemes de salut i la millora de l'atenció a les persones en totes les línies d'activitat: atenció primària i comunitària, hospitalària d'aguts, sociosanitària, salut mental i addiccions, serveis socials, rehabilitació ambulatòria, i altres, utilitzant tots els instruments de què es disposa actualment per tal d'avançar cap a sistemes més àgils, amb més capacitat de resposta i resilients.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

L'equip d'infermeria de la FHES partitipa al Congrés Mundials d'Hospitals