L’Hospital Esperit Sant organitza un concurs de guarniments de Nadal

En aquesta primera edició han participat 17 equips i més de 100 de professionals

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha organitzat el I Concurs de Guarniments de Nadal amb l'objectiu de  promoure que els professionals decorin els seus espais de treball i d'atenció als usuaris amb motius nadalencs per contribuir a l'ambient festiu propi d'aquestes dates. En aquesta primera edició han participat 17 equips i més de 100 de professionals de l'Hospital.

Amb aquesta activitat es busca potenciar el treball en equip i la cooperació entre els diferents professionals i per tenir en compte els guanyadors el jurat ha valorat aspectes com l'originalitat, l'ús del material reciclat, el disseny, l'esperit nadalenc i la innovació. Els equips guanyadors s'ha endut un kit de productes d'higiene personal de la Farmàcia Major 46 de Santa Coloma de Gramenet, i un val per una sessió de Symphony, una experiència musical immersiva al CaixaForum

El primer premi ha estat el grup d'Hospitalització de la Planta 2B (torn de nit), format per la Cristina Viudes, en Santiago Quispe i l'Ana Vallcorba que han presentat un arbre de Nadal fet íntegrament amb material reciclat. Aquesta proposta ha aconseguit convèncer al jurat que, de manera unànime, ha valorat la creativitat, l'originalitat i l´ús que han fet de diferents tipus de material reciclat.

El segon premi se l'ha endut l'equip d'Hospitalització de la Planta 3B (torn de tarda), format per la Mª Àngels Tirado, la Paqui Martínez, l'Iván Sánchez, la Meritxell Soto, en Diego Moreno i en Pere Cedrán.  Concretament han elaborat una xemeneia i una caseta en què s'ha valorat l'ambientació i l'ús dels materials reciclats, així com l'esforç i laboriositat en l'execució de les obres.

Finalment el tercer premi se l'ha endut l'equip d'Admissions (torn matí) format per la Diana Cogolludo, la Laura Teruelo, la Rosa Martin, la Laura Guilera i l'Ana Rivas. La proposta que han presentat ha estat una xemeneia en què no hi faltava cap detall ple d'enginy i originalitat.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

1er premi. Hospitalització 2B. Torn de nit
2n premi. Hospitalització 3B. Torn de tarda
3r premi. Admissions