L’Hospital de l’Esperit Sant col·labora amb un projecte de cooperació internacional a Camerún

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha fet una donació de material sanitari a l'equip de professionals de Cirurgia Reparadora de l'Hospital que participa en un projecte de cooperació internacional amb un Hospital del Camerún.

L'equip del projecte està format per 4 cirurgians plàstics, una anestesista, una infermera  i una fotògrafa que es desplaçaran a l'Hospital del districte de Dschang entre el 2 i el 10 d'abril per realitzar intervencions de cirurgia plàstica reparadora i reconstructiva entre els pacients camerunesos.

Entre el material aportat, hi ha medicació, cremes i pomades per a ferides i cremades, sutures, apòsits, gases i altres recursos que  s'acostumen a utilitzar en la Cirurgia Reparadora.

La col·laboració ha estat coordinada per la Dra. Maria Del Río Escribano, especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant. Des de la FHES promovem iniciatives per millorar la qualitat assistencial en hospitals d'altres països que ho necessiten.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Un equip de professionals de Cirurgia Reparadora de l'Hospital participa en un projecte de cooperació internacional