Portes obertes per a futurs i futures residents

Durant els propers dies la Fundació hospital de l'Esperit Sant obre les seves portes per als futurs especialistes que en breu triaran plaça. L'objectiu és que els futurs especialistes en formació que hagin d'escollir una plaça, puguin disposar de primera mà, de tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada que es duu a terme al centre de Santa Coloma de Gramenet

La FHES imparteix formació sanitària especialitzada des de l'any 2005 en les especialitats de Medicina Interna, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Medicina de Família i Comunitària. Engany, s'ofereixen 1 plaça per a l'especialitat de Medicina Interna i 1 plaça per a l'especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Des de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant també s'ofereixen  6 places per a l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, que formen part de la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut. Des de l'any passat també hi ha dues places per residents d'infermeria familiar i comunitària que completen part de la seva especialització al nostre centre.

Des de l'Hospital s'ha elaborat un vídeo sobre "Fer la residència a la FHES" que inclou entrevistes amb Cap de l'Àrea del Coneixement, amb tutors i residents de diferents anys de formació especialitzada.

D'altra banda la Fundació Hospital de l'Esperit Sant col·labora en pràctiques clíniques de diferents graus de diverses universitats, així com en estudis de formació professional i formació ocupacional.

La docència té un pes destacat en la FHES, amb la implicació de nombrosos equips clínics i l'abastament d'àrees formatives molt diverses. Hi participen professionals, tant sanitaris com de suport, que treballen de forma coordinada per donar resposta a les necessitats dels pacients del centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

La Dra. Becerra i el Dr. Mandis son residents de Medicina Interna.