Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física

Des de la FHES es vole emfatitzar la importància de l’activitat física per promoure la salut i prevenir malalties relacionades amb el sedentarisme

L'objectiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, que se celebra el 6 d'abril, és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Des de Fundació Hospital de l'Esperit Sant hem organitzat una sèrie d'activitats per potenciar l'exercici físic en el dia a dia:

  • Taula informativa. Durant el matí de dimecres s'ha habilitat taula informativa al vestíbul de l'hospital des d'on els usuaris han pogut fer-se un test per conèixer el seu nivell d'activitat física i s'ha ofert consells per promoure l'activitat física a diari. Entre els participants, s'ha sortejat una samarreta tècnica.
  • Cursa de la Sanitat Catalana. El proper dia 8 se celebra la tradicional cursa de la Sanitat Catalana, que tindrà lloc el a l'entorn de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. En els darrers anys hi ha hagut una àmplia representació de professionals de l'Hospital.
  • Sensibilització entre els professionals. Hem recopilat diferents fotografies de professionals de la FHES que estan compromesos amb l'esport i que tenen la pràctica de l'activitat física integrada en la seva rutina.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Des de la Unitat de Salut laboral es promou l'ús d'escales entre els professionals
Taula informativa per promoure la importància de caminar cada dia