Patrícia Fernández, guanya la seva cinquena Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana

Han participat un total de 400 professionals de l’àmbit sanitari i biomèdic català

Patricia Fernández, tècnica de laboratori de l'Hospital, ha estat la primera classificada de la modalitat de 5,5 km de la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, que ha tingut lloc avui divendres, 8 d'abril. Aquest ha estat el cinquè any en què la Patrícia participa i guanya la cursa, que enguany ha arribat a la 27a edició.

Ramon Sanz, infermer del torn de nit del Servei  d'Urgències també ha quedat segon en la categoria masculina de la mateixa modalitat. Els professionals Evarist Arenas i Albert Ferrer també han participat a la cursa de 10 Km que ha tingut com a primer classificat David Virós professional de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

Organitzada de manera voluntària pels professionals de l'Hospital Germans Trias, i finançada íntegrament per empreses patrocinadores, la cursa és un acte emblemàtic per als professionals del món sanitari català aficionats al running. En aquesta 27a edició, la cursa ha tingut un petit cost d'inscripció per evitar l'absentisme d'anys anteriors i la recaptació, un total 1.623 euros, es destinaran a La Marató de TV3.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els professionals de la FHES participen cada any a la cursa
Patrícia Fernández és la guanyadora de la cursa de 5,5 Km per cinquè any consecutiu