Conveni per la gestió compartida de l’atenció d’angiologia i cirurgia vascular

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant estableix acords de cooperació amb d'altres organitzacions per tal d'oferir la millor atenció als pacients. Un dels principals aliats estratègics de la FHES és l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol amb qui té establerts acords en els àmbits de pediatria, d'anatomia patològica, d'urologia, d'al·lergologia o de cirurgia plàstica.

Des d'aquest mes de juny, la Fundació Hospital de l'Esperit Sant i l'Institut Català de la Salut han signat un nou conveni de col·laboració per impulsar un projecte de gestió compartida de l'atenció d'angiologia i cirurgia vascular.

El nou projecte de gestió compartida neix amb la finalitat de garantir una millor atenció als pacients d'aquesta especialitat del Barcelonès Nord i a crear mecanismes de coordinació assistencial unificant criteris d'actuació entre els professionals respecte derivacions i pràctica clínica.

Des de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l'ICS s'aportarà la dedicació, a temps parcial, d'una facultativa especialista en angiologia i cirurgia vascular de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que prestarà els seus serveis tant a nivell d'atenció ambulatòria, com d'hospitalització i quiròfan.

L'angiologia i cirurgia vascular és l' especialitat mèdica- quirúrgica que s'encarrega de l'estudi dels vasos del sistema circulatori i del sistema limfàtic. Inclou l'anatomia dels vasos sanguinis (com artèries, venes, capil·lars) i la dels limfàtics, i les seves malalties.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

La Dra. Montserrat Esturrica és la nova especialista en angiologia i cirurgia vascular