El nivell de satisfacció dels estudiants que passen per la FHES se situa en un 4,6 sobre 5

Un 98% dels estudiants que fan pràctiques a l’Hospital el recomanarien als companys i el factor que més valoren és el tracte rebut per part dels professionals

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant col·labora en pràctiques clíniques de diferents graus de diverses universitats, així com en estudis de formació professional i formació ocupacional. Durant el curs 2021/2022 han passat per l'organització un total de 345 estudiants i segons l'enquesta de valoració que fan al acabar el curs, situen el nivell de satisfacció en un 4.6 sobre 5. L'aspecte que més valoren és el tracte que reben per part dels professionals i la relació amb els responsables de les seves pràctiques.

Activitat docent de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant- Curs 2021-2022:

Formació de grau  

Formació Cicle Superior i Mitjà

 
Grau d'Infermeria 107 GM. Auxiliar d'Infermeria

18

Grau de Farmàcia 82 GM. Farmàcia i Parafarmàcia 4
Grau de Medicina 80 GS. Tècnica de Radiodiagnòstic 23
Grau de Fisioteràpia 8 GS. Documentació sanitària 12
Grau de Nutrició i Dietètica 2 GS. Tècnic d elaboratori 8
Grau de Farmàcia i Ciències Alimentàries 1    
TOTAL 280 TOTAL 65

La docència té un pes destacat en la FHES, amb la implicació de nombrosos equips clínics i l'abastament d'àrees formatives molt diverses. Hi participen professionals, tant sanitaris com de suport, que treballen de forma coordinada per donar resposta a les necessitats dels pacients del centre.

La Comissió de professorat i tutors és la responsable de promoure i assolir el millor desenvolupament d'aquest tipus de docència al nostre centre. Aquest òrgan vetlla perquè existeixi un aprofitament i un encaix del programa d'activitats formatives de l'alumne amb les activitats que es desenvolupen i tutoritzen a l'Hospital.

Memòria Docència Curs 2021-2022

Vídeo de la UB sobre l'experiència d'estudiants que fan pràctiques en hospitals

Lídia Fernández, alumna d'últim curs d'Infermeria, és una de les protagonistes del reportatge que ha publicat la Universitat de Barcelona "Lliçons de vida als hospitals" que recull l'experiència de diferents estudiants que fan les pràctiques a la xarxa d'entitats sanitàries. La Lídia va fer les seves pràctiques a la Unitat de Medicina Interna de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant.

Lliçons de vida als hospitals. Parlen els estudiants que hi fan pràctiques - YouTube

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els estudiants valoren molt positivament el tracte que reben dels professionals i la relació que tenen amb els seus tutors