Felicitem l’aniversari dels pacients hospitalitzats

Es tracta d'una iniciativa que pretén amenitzar l'estada dels pacients ingressats

Aquesta setmana s'ha posat en marxa una nova iniciativa que consisteix en felicitar l'aniversari dels pacients ingressats a la Unitat d'Hospitalització de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant amb l'objectiu d'amenitzar la seva estada al centre durant aquest dia tan especial.

Aquesta actuació s'ha pogut engegar gràcies a la col·laboració de la Unitat de Sistemes d'Informació i a l'equip de cuina, gestionat per Arcasa, que s'encarrega de dipositar una targeta de felicitació i un petit pastisset a la safata del menjar del pacient que fa anys.

Les dietistes de cuina reben diàriament el llistat de pacients que fan anys i valoren quina és la millor opció de pastís per a cada pacient. En aquest sentit disposen de pastissos sense sucre, sense lactosa i de pastissos aptes per pacients que pateixen diabetis.

La iniciativa feliç aniversari és una de les actuacions del Pla d'Humanització que s'està implantant progressivament a la FHES i que conté diferents iniciatives per millorar el benestar i promoure el bon tracte de les persones hospitalitzades.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

A la safata del dinar es posa una postal i un pastís, tenint en compte la dieta del pacient