Oferim pautes d’alimentació als pacients amb Diabetis

S’estima que un 50% dels pacients hospitalitzats a la FHES pateixen Diabetis

L'equip d'Endocrinologia i Nutrició de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, en col·laboració amb l'equip de dietistes d'Arcasa, s'han adherit al Dia Mundial de la Diabetis, que es celebra avui, 14 de novembre, amb l'objectiu de donar a conèixer la diabetis i sensibilitzar la societat envers aquesta malaltia.

En l'abordatge terapèutic de la diabetis mellitus està cobrant cada vegada més rellevància l'enfocament centrat en el pacient, implicant activament aquest en el maneig de la seva malaltia i en la presa de decisions. En l' estratègia terapèutica, és molt important instruir en el tractament no farmacològic, estil de vida, hàbits d' alimentació, exercici, vacunació i alguns consells generals.

Durant la jornada d'avui es faran diferents actuacions per conscienciar als pacients ingressats que pateixen diabetis sobre la importància que té l'estil de vida per aconseguir que el tractament sigui eficient.

En aquest sentit s'oferiran pautes i consells d'alimentació a les persones que conviuen amb la malaltia ja que tenir accés a una informació contínua per comprendre la seva condició i dur a terme l'autocura diària és essencial per mantenir-se saludable i evitar complicacions.

D'altra banda des del servei de cafeteria, Arcasa, també han volgut participar de la jornada elaborant unes postres especials, aptes per a persones amb Diabetis. Es tracta d'una Pana Cotta que oferirà als pacients ingressats i als professionals del centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

L'educació contínua per comprendre la malaltia és essencial per evitar complicacions
Sense la gestió de la malaltia per part del pacient és molt difícil aconseguir que el tractament sigui eficient