Jessica Jordà, guanyadora del concurs de receptes de professionals de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

L'equip de cuina d'Arcasa, l'empresa que gestiona la Cafeteria de l'Hospital, va organitzar un concurs de receptes adreçat a tots els professionals que treballen al centre. Els plats guanyadors es van elaborar ahir, en una jornada gastronòmica en què es van cuinar els plats seleccionats pel jurat del concurs.

En total es van cuinar tres primers, tres segons i dos postres dels plats proposats pels professionals del centre i van ser els propis companys qui van decidir les opcions guanyadores.

Els plats més votats d'aquesta edició han estat:

  1. Primer premi a la recepta Focaccia de verdures, de Jessica Jordà.
  2. Segon premi a la recepta Pollastre Josefina, de M. Carmen Sánchez.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Es van poder tastar diferents plats proposats pels professionals
“Focaccia de verdures”, de Jessica Jordà
“Pollastre Josefina”, de M. Carmen Sánchez.