L’Hospital participa en la II Jornada Greixos i Càncer

La Directora Assistencial de la Fundació Hospital de L'Esperit Sant, la Dra. Maria José Liarte, va participar en la inauguració de la II Jornada Greixos i Càncer, una iniciativa organitzada per l'Institut Català d'Oncologia que té l'objectiu de divulgar els beneficis de l'exercici físic en el pacient oncològic i promoure els hàbits de vida saludables en la població en general.

La Dra. Liarte va fer una aposta per aquest tipus d'iniciatives que impliquen diferents organitzacions del territori per promoure la salut comunitària. En aquest sentit va assenyalar que "els hospitals hem d'anar més enllà de proporcionar serveis mèdics i d'atenció mèdica als pacients i hem de col·laborar amb membres de la comunitat i altres organitzacions per abordar els determinants socials de la salut i promoure el benestar general de la comunitat"

La jornada va comptar amb ponències de diferents especialistes que van ressaltar la importància de l'exercici físic i els hàbits saludables per a la prevenció de malalties com el càncer.

A més l'Ajuntament de Santa Coloma, en relació amb aquesta jornada, ha liderat l'organització d'una activitat pràctica. Es tracta de la «La 1ª Milla Intergeneracional per a la salut i l'exercici físic», adreçada a famílies, que tindrà lloc el 5 de març a la llera del riu Besòs a les 10:30h.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

La dra. Liarte va participar en la inauguració de la Jornada