Presentació del II Pla d’Igualtat de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

Més de 80 professionals han assistit a les dues sessions en què s'han explicat les principals actuacions previstes en el marc del Pla d'Igualtat

Amb motiu del Dia de la Dona, que se celebra avui, 8 de març, la Comissió d'Igualtat de la FHES ha presentat el recent aprovat II Pla d'Igualtat, que té com a objectiu principal integrar la igualtat d'oportunitats entre gèneres a l'organització mitjançant l'establiment d'accions de millora i de prevenció i impuls de mesures per garantir l'aplicació del principi d'igualtat.

El director de Recursos Humans de la organització, Josep Vidal ha presentat el diagnòstic que s'ha fet en els darreres mesos des de la Comissió d'Igualtat en què s'ha analitzat la situació de l'empresa respecte de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones des de diferents àmbits com són les condicions laborals, les retribucions, la comunicació i l'accés a l'organització.

Posteriorment els membres de la Comissió, Jesús González i Remedios Corcobado han presentat el quadre d'accions previstes, que integra un total de 45 actuacions, de les quals algunes ja s'han posat en marxa com són el nou espai d'alletament adreçat a professionals, la guia de comunicació no sexista o l'enquesta feta entre els professionals.

La sessió ha finalitzat amb la presentació del protocol d'assetjament sexual i per raó de gènere de la FHES que ha anat a càrrec de l'Agustina Sánchez i l'Estela Fernández,  les persones de referència designades per la Comissió d'Igualtat.

Conscients que queda un llarg camí per recórrer, en un sector altament feminitzat, el segon Pla d'igualtat pretén donar continuïtat al Pla 2010, reiterant el seu compromís amb la societat, amb l'objectiu d'impulsar aquest principi d'igualtat i ser proactiu en la seva consecució. Des de la Comissió d'Igualtat es vetlllarà per fer el seguiment el control i l'avaluació de les accions previstes.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

La Sra. Remedios Corcobado ha explicat el pla d'accions previstes
El sr. Josep Vidal ha presentat el diagnòstic del pla
Han participat més de 80 professionals