L’Hospital de l’Esperit Sant renova la tecnologia dels quiròfans incorporant dues noves torres d’imatge d’alta resolució

Amb el nou equipament s’aconsegueix una cirurgia més precisa, menys invasiva i més segura per al pacient .

El Bloc Quirúrgic de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha incorporat recentment dues noves torres de laparoscòpia que compten amb la màxima qualitat de definició d'imatge.

La resolució 4K proporcionada per la torre de Stryker millora la identificació de les estructures anatòmiques, escurçant el temps. Per altra banda, permet identificar estructures com els vasos sanguinis, ganglis limfàtics o urèter mitjançant la injecció de verd indiocianina.

Una segona torre de la marca Storz que combina la resolució 4K amb la tecnologia 3D, permet la reproducció tridimensional de les intervencions quirúrgiques de igual qualitat que la proporcionada per la cirurgia robòtica i facilitant maniobres quirúrgiques complexes com les sutures laparoscòpiques intracorpòries.

Els beneficis d' aquestes innovacions s' apliquen en intervencions de Cirurgia General, Ginecologia i Urologia, proporcionant cirurgies més precises, menys invasives i més segures per al pacient .

A finals del 2022 també es va posar en marxa el funcionament d' un nou arc d' escopia quirúrgic. El nou aparell digital permet una millor visualització i precisió de les estructures anatòmiques ,especialment de l'esquelet, a l'hora de la reducció de les fractures i implantació de fixacions.

La contínua incorporació de nous equips tecnològics respon al projecte de la FHES que pretén posar la tecnologia més avançada a disposició dels professionals, per oferir les garanties més grans de precisió, seguretat i medicina d'avantguarda als seus pacients.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter