El Servei de Dermatologia de la FHES participa en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell

Durant el mes de juny el Dr. Greco visitarà els usuaris que participin a la campanya

Aquest any el Servei de Dermatologia de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant col·labora per primera vegada en la campanya EUROMELANOMA. Aquesta campanya és una de las principals activitats de prevenció de càncer de pell a nivell europeu i es basa en oferir a la població general la possibilitat de revisar-se la pell per dermatòlegs, en unes jornades gratuïtes i de fàcil accés per a qualsevol persona.

La campanya va dirigida a la prevenció i diagnòstic precoç de las lesions pigmentades de la pell amb l'objectiu de diagnosticar, si es presenten, lesions canceroses com les que pertanyen al grup del càncer cutani de tipus melanoma o no melanoma.

En aquesta iniciativa participen 30 països i es la referència en prevenció de càncer de pell a nivell europeu, en col·laboració amb les principals organitzacions professionals de Dermatologia i Oncologia, l'European Association of Dermato-Oncology, l'European Organisation for Research and Treatment of Cancer i l'Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia.

La petició de cites al Dr. Alessandro Greco, especialista de Servei de Dermatologia de la FHES, es pot realitzar a partir del dia 22 de maig mitjançant la pàgina web de la campanya Euromelanoma

https://euromelanoma.aedv.es

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

El Dr. Greco, dermatòleg de la FHES, participa a la campanya