La FHES instal·la la 'Campana dels Somnis' per celebrar els avenços dels pacients oncològics en el seu tractament

La iniciativa de l'Associació Contra el Càncer promou la col·locació de campanes que sonen com a senyal d'esperança cada cop que un pacient oncològic vulgui compartir una bona notícia

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant compta des d'avui amb la seva 'Campana dels somnis' que sonarà com a senyal d'esperança i positivitat cada cop que un pacient vulgui compartir una bona notícia o avenç en el seu tractament.

La campana està ubicada a l'Hospital de Dia i amb ella es vol expressar l'alegria i la felicitat que sent un pacient en rebre una notícia positiva sobre el seu tractament, alhora que transmetre esperança i suport a la resta de pacients en tractament.

La seva instal·lació ha estat possible gràcies a l'impuls de l'Associació contra el Càncer que està col·locant aquestes campanes en diferents centres hospitalaris de l'Estat. La FHES és el primer hospital de Catalunya on s'ha instal·lat i està previst que ben aviat hi hagi més campanes en altres centres catalans.

L'acte d'inauguració ha comtat mb la presència del president de l'Associació Contra el Càncer de Barcelona, el Dr. Laureano Molins i del Director Gerent de la FHES, el Dr. Vicenç Perelló.

També hi han participat diferents professionals i voluntaris d' ambdues organitzacions i una de les ambaixadores del projecte, Gindel Darwich a qui li van detectar un càncer de mama quan estava embarassada i que va voler destacar "la importància que té per ella poder col·laborar amb un projecte ple d'esperança com la campana dels somnis"

Aquesta és una iniciativa que està emmarcada en el Pla d'Humanització de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant i impulsa el disseny de programes d'acompanyament i benestar del pacient i el seu entorn que complementen el tractament i formen part de la concepció holística de l'atenció, que posa la persona al centre del sistema.

Des de l'Associació Contra el Càncer destaquen que amb aquesta acció es pretén enfortir la unió entre pacients i professionals, compartint els avenços i les bones notícies en el tractament.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Gindel Darwich és una de les ambaixadores del projecte
La direcció de la FHES amb representants de l'Associació Contra el Càncer