Participem a la XXIV Setmana Sense Fum

El lema d'aquesta edició és "Millor el moviment que no el fum o el vapeig".

'Hospital se suma a la XXIV Setmana sense Fum, que se celebra entre el 25 i 31 de maig, coincidint amb  la celebració del Dia Mundial Sense Tabac i el lema d'aquesta edició és "Millor el moviment que no el fum o el vapeig".

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originaria de  semFYC, CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d'integració de SumaSalut, organitzen de manera conjunta els Programes d'Activitat Física saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys.

Suport als professionals que vulguin deixar de fumar

Des de la Unitat de Deshabituació Tabàquica de l'Hospital s'ofereix assessorament i suport als professionals de l'Hospital que volen deixar de fumar i també es facilita tractament farmacològic gratuït en cas que es necessiti.

Durant el 2022 es van visitar un total de 12 professionals, 3 dels quals van aconseguir deixar de fumar. La Dra. Raquel Becerra i el cap de Serveis Tècnics de l'Hospital, Manuel Cayetano són dos dels professionals que van aconseguir deixar de fumar durant l'any passat.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter