La FHES commemora el Dia del Donant d'òrgans i teixits

Des de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ens hem sumat a aquest esdeveniment, que se celebra el primer dimecres del mes de juny, per recordar i retre homenatge als donants i a les seves famílies.

El passat dimarts, dia 6, des del Grup de Treball de Donació de Teixits es va muntar una taula a l'entrada de l'hospital per informar als usuaris sobre la donació de còrnies i per informar a les gestants sobre la possibilitat de fer donació de placenta des del mateix centre.

I coincidint amb el Dia del Donant, avui dimecres, 7 de juny, hem cedit un espai a l'associació per a la lluita de les malalties del ronyó (ALCER) que té l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania vers la necessitat de donar òrgans per a transplantaments, així com informar sobre les malalties renals i el seu tractament.

Guia de diversitat religiosa i donació d'òrgans i teixits

Durant la jornada també s'ha aprofitat per difondre la nova guia que ha elaborat el Departament de Salut i la Direcció General d'Afers religiosos que ofereix de manera estructurada i esquemàtica algunes dades sobre el fenomen religiós, sobre la normativa de llibertat religiosa i sobre cadascuna de les tretze principals confessions que hi ha a Catalunya.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Grup de Treball de Donació de Teixits