Presentem la Memòria Balanç Social 2022 de la FHES

Ja està disponible la Memòria- Balanç Social 2022 de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant. La publicació permet consultar les principals fites assolides en el camp assistencial, de la recerca, de la docència i d'altres àmbits de la responsabilitat social.

L'any 2022 ha estat un any encara amb l'ombra de la pandèmia, però ja amb un horitzó per deixar-la enrere. Un any en què ja s'ha recuperat l'activitat i la normalitat en el dia a dia de l'Hospital i en el que hem iniciat un procés de participació per poder plantejar-nos quin ha de ser el futur de la nostra organització.

Ha estat un any en què hem seguit avançant amb les aliances assistencials amb altres organitzacions del sistema i en què també hem posat en marxa nous procediments quirúrgics i nous serveis com la nova consulta de sòl pelvià postpart. A més, hem impulsat la donació de còrnies i, en el nostre primer any, ens hem situat en el rànquing dels 10 hospitals amb més activitat de donació de teixits.

En el marc del nou Pla d'Humanització, hem seguit impulsant projectes per millorar el benestar i el confort dels pacients i els familiars i també ens hem adherit a la xarxa d'Hospitals Promotors de la Salut organitzant accions destinades a la promoció i prevenció de la salut, tant dels nostres professionals com de la comunitat local.  

D'acord amb el nostre compromís envers la Responsabilitat Social Corporativa, seguim apostant per la millora contínua i per portar a terme una assistència de qualitat, accessible i resolutiva que alhora garanteixi el desenvolupament de projectes econòmicament viables, on es tinguin en consideració totes les conseqüències de l'activitat, en tots els seus nivells: econòmic, ambiental i social.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats