Celebrada amb èxit la I Jornada de Fisioteràpia d'Espatlla als hospitals comarcals de Catalunya

La sessió va comptar amb la participació d’una cinquantena de professionals de diferents hospitals de Catalunya

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant va acollir amb gran èxit la primera Jornada dels Serveis de Fisioteràpia dels hospitals comarcals de Catalunya centrada en la fisioteràpia de l'espatlla. L'esdeveniment va tenir lloc a la Sala d'actes de l'hospital, el passat divendres, 16 de juny i va estar organitzada per l'equip de la Unitat de Fisioteràpia i Rehabilitació de la FHES.

La jornada va reunir professionals destacats del camp de la fisioteràpia i la rehabilitació, amb l'objectiu de compartir experiències i coneixements relacionats amb el tractament de les afeccions de l'espatlla. Durant l'esdeveniment, es van abordar temes clau com la terapèutica postoperatòria després de l'artroscòpia d'espatlla, la luxació d'espatlla i les fractures proximals de l'húmer.

Amb una participació activa i dinàmiques participatives, els professionals van tenir l'oportunitat d'intercanviar idees i opinions sobre els mètodes terapèutics més efectius, les tècniques d'exercici, les mobilitzacions articulars i altres formes de tractament per aconseguir una òptima recuperació i rehabilitació dels pacients.

La jornada va destacar per la diversitat de perspectives i l'enriquiment mutu, ja que els professionals van poder aprendre de l'experiència i el coneixement dels altres. A més, es van compartir bones pràctiques i estratègies que poden millorar la qualitat de vida dels pacients amb afeccions a l'espatlla.

Els organitzadors de la jornada expressen la seva satisfacció per la resposta positiva dels assistents i destaquen la importància de continuar promocionant aquest tipus d'esdeveniments per al creixement professional i la millora de l'atenció als pacients.

Amb l'èxit de la I Jornada de Fisioteràpia d'Espatlla, es posa de manifest l'interès i l'impuls en el camp de la fisioteràpia per oferir una atenció de qualitat i actualitzada en el tractament de les afeccions de l'espatlla als hospitals comarcals de Catalunya.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El Dr. Perelló i el Sr. Lluís Puig, durant la inauguració de la jornada
L'equip de professionals del Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació va organitzar aquesta primera edició de la Jornada