La FHES organitza un taller amb consells per cuidar el cos i la ment

Aquest taller forma part de les activitats del programa Sempre Acompanyats

A la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, en el marc del conjunt d'activitats que ha organitzat el Programa Sempre Acompanyats, s'ha celebrat un taller dedicat a la cura del cos i la ment, amb l'objectiu de promoure el benestar integral dels participants.

La sessió l'han dut a terme un grup de professionals de la FHES que s'han centrat en explicar la importància de mantenir una bona salut física i mental, oferint informació valuosa i consells pràctics per aconseguir-ho. Les infermeres han destacat la relació estreta entre ambdós aspectes i han posat de manifest la necessitat de cuidar-los de manera equilibrada.

Durant el taller, s'han abordat diversos temes rellevants. Pel que fa a la cura del cos, s'han ofert xerrades sobre la importància d'una nutrició adequada, la incorporació d'activitat física en la rutina diària i la necessitat d'un descans i son reparadors. Els participants han après a prendre decisions informades sobre la seva alimentació, a trobar formes d'exercitar-se adaptades a les seves necessitats individuals i a establir una rutina de descans saludable.

Pel que fa a la cura de la ment, s'ha posat èmfasi en el maneig de l'estrès, la promoció de la salut mental i l'estimulació cognitiva. Els assistents han après tècniques de relaxació, com la meditació i la respiració profunda, així com la importància de fomentar relacions saludables i buscar suport professional quan fos necessari.

L'enfocament holístic del taller ha estat especialment destacat, ressaltant la importància d'integrar el cuidat del cos i la ment per aconseguir un benestar complet.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El taller forma part del programa d'activitats que organitza la Creu Roja amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma i la Fundació La Caixa
L'equip de professionals que han impartit el taller 'Cuidar el cos i la ment'