El rector de la UB visita la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

La reunió va servir per reforçar l'aliança entre ambdues institucions i explorar noves vies de col·laboració

El rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia, acompanyat del delegat del rector per a la recerca biosanitària, Ricardo Casaroli, va visitar, ahir dimecres, 12 de juliol, la Fundació Hospital de l'Esperit Sant.

El president del Patronat, Josep Maria Cortès va rebre la comitiva que es va reunir amb diferents membres del Patronat i part de l'equip directiu de la FHES. Per part del Patronat també van assistir el Dr. Màrius Rubiralta, el Sr. Domingo Soto i el Sr. Joan Lluís Piqué.

Durant la visita, el Director Gerent, Dr. Vicenç Perelló va fer una presentació de l'Hospital i tot seguit, el Cap de l'Àrea Clínica i del Coneixement, Dr. Javier Sobrino, els va explicar l'activitat docent i de recerca que es desenvolupa a la FHES des de l'any 1997.

La docència a la FHES

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant col·labora en pràctiques clíniques de diferents graus de diverses universitats, així com en estudis de formació professional i formació ocupacional. Durant el curs passat van passar per l'organització un total de 345 estudiants i segons l'enquesta de valoració que fan al acabar el curs, situen el nivell de satisfacció en un 4.6 sobre 5. L'aspecte que més valoren és el tracte que reben per part dels professionals i la relació amb els responsables de les seves pràctiques.

La docència té un pes destacat en la FHES, amb la implicació de nombrosos equips clínics i l'abastament d'àrees formatives molt diverses. Hi participen professionals, tant sanitaris com de suport, que treballen de forma coordinada per donar resposta a les necessitats dels pacients del centre.

La Comissió de professorat i tutors és la responsable de promoure i assolir el millor desenvolupament d'aquest tipus de docència al nostre centre. Aquest òrgan vetlla perquè existeixi un aprofitament i un encaix del programa d'activitats formatives de l'alumne amb les activitats que es desenvolupen i tutoritzen a l'Hospital.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El president del Patronat, Josep Maria Cortès, el rector de la UB, Joan Guàrdia i el delegat del rector per a la recerca biosanitària, Ricardo Casaroli
El Dr. Sobrino va presentar l'activitat docent que es fa des de la FHES