Obres de condicionament i millora del Bloc Quirúrgic

L'objectiu principal d'aquestes obres, que s'han executat durant el mes d'agost coincidint amb l'aturada tècnica habitual de Manteniment, és renovar, ampliar o reparar instal·lacions del Bloc Quirúrgic de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant.

Algunes de les principals accions que s'han dut a terme són:

  • Substitució de les portes automàtiques d'accés per obsolescència tècnica, millora de prestacions i seguretat dels professionals. S'han renovat les portes dels quiròfans 5,6,7 i 8 i les respectives pre-anestèsies i, en el proper període de tancament parcial (probablement a finals d'any), es canviaran a la resta de quiròfans.
  • Substitució de les lluminàries de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés, amb la instal·lació de pantalles tipus LED, amb un millor rendiment visual, i que a més permeten un control de la intensitat, afavorint el confort dels pacients alhora que redueixen el consum elèctric.
  • Reparació superficial de parets i sostres, amb posterior aplicació de pintura especial a totes les zones.
  • Substitució del quadre de control que gestiona la climatització dels quiròfans 5, 6 ,7 i altres zones. Aquesta actuació forma part del projecte global de renovació del sistema de control centralitzat de les instal·lacions de l'Hospital, que s'està duent a terme actualment.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Renovació de les portes dels quiròfans
Substitució de les lluminàries de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés