El projecte Vitamines ha estat escollit com a Bona Pràctica per la Xarxa d’Hospitals Promotors de la Salut

Més de 125 professionals han participat en aquest itinerari formatiu que es focalitza en reforçar les competències personals

El projecte "Vitamines, per reforçar competències més enllà del rol" de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha estat reconegut com a Bona Pràctica per la Xarxa Catalana d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut. Aquest reconeixement s'ha produït durant la V Jornada de Promoció de la Salut, on Estela Fernández, infermera referent de Salut Laboral, va presentar aquesta innovadora experiència.

El programa "Vitamines" és un itinerari de formació, impartit per la psicòloga i formadora, Gemma Prats, dirigit a abordar el desgast i els reptes emocionals en el sector sanitari. Es focalitza en reforçar les competències personals i relacionals de tot el personal de l'hospital a través de tallers pràctics i participatius. Aquests tallers posen l'accent en qüestions com la cura de la salut emocional, la comunicació efectiva i la gestió dels conflictes, entre altres àrees clau.

La proposta destaca per la seva metodologia, que busca connectar els participants amb experiències pràctiques per fomentar un aprenentatge vivencial i atractiu. Aquest reconeixement com a bona pràctica en promoció de la salut dirigida als professionals de la salut ressalta la importància de potenciar les habilitats personals i relacionals en l'àmbit sanitari.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

La infermera de Salut Laboral, Estela Fernández, ha presentat el projecte durant la V Jornada d'Hospitals Promotors de la Salut