Participem a la Jornada del Pla de Salut de la Regió Sanitària de Barcelona Metropolitana Nord

Més de 300 professionals de la salut, agents socials i representants del món local, entre d'altres, van participar, ahir 17 de gener, a la Jornada del Pla de salut 2021-2025 de la Regió Sanitària Barcelona Metropolitana Nord. Durant la sessió  s'hi va presentar l'estat de situació del Pla regional i 12 bones pràctiques relacionades amb les 4 estratègies: igualtat d'oportunitats al llarg de la vida, promoció d'entorns saludables, integració de l'atenció a la salut i palanques de canvi transversals.

Des de la FHES hi vam estar presents amb al representació de la Carme Candal que va explicar el projecte pilot que es va posar en marxa sobre el rol clau dels tècnics auxiliars d'infermeria en la detecció casos de solitud no volguda.

D'altra banda el cap del Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació, Lluís Puig, va ser el conductor de la jornada i l'encarregat de promoure pauses actives entre els assistents.

El Pla de salut de la Metropolitana Nord és un document estratègic per millorar la salut i la qualitat de vida de la població de la Regió en els propers anys. És la versió territorial del Pla de salut de Catalunya, marc de referència per a totes les actuacions de salut pública dins l'àmbit de la Generalitat.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter