Portes obertes per a futurs i futures residents

La sessió tindrà lloc el pròxim 5 d’abril a les 13 hores

La Comissió de Docència MIR de l'Hospital de l'Esperit Sant i els residents en actiu del centre organitzen el pròxim 5 d'abril, a les 13 hores, una Jornada de Portes Obertes adreçada als residents que han de triar plaça i centre per realitzar la seva Formació Sanitària Especialitzada. L'objectiu de la sessió és oferir als futurs residents una visió global de la nostra organització i donar-los a conèixer l'activitat assistencial, docent i investigadora.

Els assistents podran, a més, tenir un contacte directe amb els responsables de Docència i els actuals residents, a qui tindran l'oportunitat de plantejar tots els seus dubtes. La Jornada acabarà amb una visita pels diferents serveis i àrees de l'Hospital.

Si vols venir o estàs interessat a seguir la sessió confirma la teva assistència o demana més informació:

 Sra. Agustina Sánchez
Secretària de Docència
93 567 75 49 /  asanchez@fhes.cat

Fer la residència a la FHES

La FHES imparteix formació sanitària especialitzada des de l'any 2005 en les especialitats de Medicina Interna, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Medicina de Família i Comunitària. Enguany, s'ofereixen 1 plaça per a l'especialitat de Medicina Interna i 1 plaça per a l'especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Des de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant també s'ofereixen  6 places per a l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, que formen part de la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut. També hi ha dues places per residents d'infermeria familiar i comunitària que completen part de la seva especialització al nostre centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter