L’hospital organitza una jornada per commemorar el Dia Mundial del Son

Per commemorar el Dia Mundial del Son, la Fundació Hospital Esperit Sant va organitzar una sessió per abordar els trastorns del son des de diferents disciplines i va comptar amb diferents professionals de l'hospital.

L'objectiu d'aquesta jornada era oferir una visió completa sobre la importància del son i les diverses causes que poden influir en la seva qualitat.

El Dr. Juan Manuel Gómez, pneumòleg, va resumir els trastorns respiratoris del son, quins són els seus efectes, i va centrar-se a exposar els trastorns obstructius, ja que són els més habituals.  

A continuació, la Dra. Irina Isern, neuròloga, va enumerar les cinc fases del son, i en què consisteix cada una d'elles. I, per altra banda, també va resumir els trastorns neurològics del son més usuals, així com la seva simptomatologia  i el seu tractament.

Tot seguit, la Carmen Sánchez, dietista, va fer partícips als assistents amb un qüestionari de "verdader o fals" per desmitificar creences populars i explicar la relació entre el son i els aliments.

Per acabar, el Fran Berenguer, auxiliar d'infermeria, va mostrar una anàlisi del soroll que hi ha a un hospital comarcal i l'impacte directe que té en el son dels pacients ingressats.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter