La FHES s’incorpora a la Unitat funcional transversal de seguretat del pacient al Barcelonès Nord

L'objectiu de la unitat és millorar la coordinació entre els nivells assistencials i reduir els riscos associats a l'atenció sanitària.

En els darrers mesos la Fundació Hospital de l'Esperit Sant s'ha unit a nova Unitat funcional transversal de seguretat del pacient (UFTSP) amb l'objectiu de millorar la coordinació entre els nivells assistencials i reduir els riscos associats a l'atenció sanitària.

En el marc del Pla de Qualitat i Seguretat del Pacient, l'adhesió a aquesta unitat és fonamental per abordar les incidències que puguin afectar el circuit de coordinació entre l'Hospital de l'Esperit Sant i els centres d'atenció primària de referència.

La Unitat Funcional Transversal de Seguretat del Pacient es compon de diversos grups, incloent-hi una Comissió Directiva i un Grup Operatiu Transversal i la metodologia de treball es basa en la millora contínua i inclou fases d'identificació, anàlisi, propostes de millora, intervenció i avaluació. Es celebren reunions periòdiques, intercanvi de notificacions d'esdeveniments adversos i es promou una cultura de seguretat del pacient.

Aquesta iniciativa representa un pas significatiu en la millora de la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients de l'àrea del Barcelonès Nord, garantint una atenció més coordinada i segura per a tots els pacients.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Reunió de treball dels membres de la Unitat funcional transversal de seguretat del pacient