Donem la benvinguda a les noves residents

Avui hem donat la benvinguda a les residents que han triat la Fundació Hospital de l'Esperit Sant per realitzar la seva formació especialitzada. En total són 8 metges de les especialitats de COT, Medicina Interna i Medicina Familiar i Comunitària, que conformen la 20a promoció de residents  i 2 infermeres que es converteixen en la tercera promoció de residents d'infermeria familiar i comunitària.

El Dr. Vicenç Perelló, director gerent de la FHES, ha donat la benvinguda a les noves residents acompanyat del cap de l'Àrea Clínica i del Coneixement de la FHES, Javier Sobrino; i la cap d'estudis de la Unitat Docent Multiprofessional Metropolitana Nord, Cèlia Tajada. Tot seguit han presentat als tutors i als coordinadors de les diferents especialitats.

Durant la sessió les residents s'han presentat i han explicat la seva procedència i motivació per triar l'Hospital i l'acte ha acabat amb una conferència del Dr. Miquel Torres en què ha fet un repàs dels moments clau que ha tingut la formació especialitzada a l'Hospital i ha fet un emotiu recordatori i homenatge a tots els residents que han passat per l'Hospital en aquests 20 anys.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Les noves residents durant l'acte de benvinugda
Les residents amb els tutors i part de l'equip directiu de l'Hospital