L’Hospital participa en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell

Durant el mes de juny el Dr. Greco visitarà els usuaris que participin a la campanya

Un any més l'Hospital de l'Esperit Sant participa activament en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell. Durant el mes de juny, el Dr. Alessandro Greco, especialista del Servei de Dermatologia de la FHES, visitarà els usuaris que participin a aquesta campanya.

La iniciativa ofereix a la població la possibilitat de revisar-se la pell per dermatòlegs en jornades gratuïtes i accessibles per a qualsevol persona.

La campanya Euromelanoma té com a objectiu la prevenció i el diagnòstic precoç de les lesions pigmentades de la pell, amb un enfocament especial en la detecció de lesions canceroses com el melanoma i altres tipus de càncer cutani.

 És una iniciativa que es desenvolupa a nivell europeu, amb la participació de 30 països i en col·laboració amb organitzacions professionals de dermatologia i oncologia com l'European Association of Dermato-Oncology, l'European Organisation for Research and Treatment of Cancer i l'Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia.

Els interessats poden sol·licitar cites amb el Dr. Greco a través de la pàgina web de la campanya Euromelanoma: https://euromelanoma.aedv.es

Compartir a Facebook Compartir a Twitter