L'AEH celebra una jornada commemorativa del seu 25è aniversari enfocat al diagnòstic i tractament de l’Hemocromatosi

El pròxim 31 de maig, l'Associació Espanyola d'Hemocromatosis (AEH) celebrarà una jornada commemorativa en honor al seu vigèsim cinquè aniversari. Sota el lema "25 Anys AEH: Diagnòstic i Tractament", l'esdeveniment se centrarà a abordar els últims avenços en la detecció i tractament d'aquesta malaltia hereditari del metabolisme del ferro. 

La jornada, que tindrà lloc a la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, a Santa Coloma de Gramenet, reunirà a destacats experts, professionals de la salut i membres de la comunitat afectada per l'hemocromatosi. L'objectiu principal és analitzar els desenvolupaments més recents en investigació, diagnòstic i tractament d'aquesta patologia, així com explorar vies per millorar la qualitat de vida dels pacients. 

La AEH convida a tots els interessats a participar en aquesta jornada que promet ser un espai d'aprenentatge, reflexió i col·laboració en la lluita contra l'hemocromatosi. 

Inscripció a la Jornada

Programa de la Jornada

Setmana mundial de l'Hemocromatosi

La Setmana Mundial de l'Hemocromatosi és una iniciativa global que tingui com a objectiu conscienciar sobre aquesta malaltia genètica del metabolisme del ferro.

El dissabte 1 de juny a la nit, diversos edificis emblemàtics s'il·luminaran de color vermell per commemorar el Dia Mundial de l'Hemocromatosi. A Barcelona s'il·luminaran edificis com la torre Agbar o el Tibidabo.

Aquesta iniciativa té com a objectiu destacar la importància d'augmentar la consciència pública sobre aquesta malaltia genètica del metabolisme del ferro. A l'il·luminar els edificis en vermell, es busca cridar l'atenció sobre l'hemocromatosi i recordar la necessitat de realitzar proves de detecció precoç i brindar un tractament adequat a qui ho pateixen.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter