Reduïm del consum energètic de l’Hospital amb la integració de sistemes d'il·luminació automatitzats, impulsant l'eficiència energètica i la sostenibilitat

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha implementat amb èxit els sistemes de gestió de llum natural de B.E.G. en les seves instal·lacions, com a alternativa complementària a la il·luminació elèctrica convencional.

Aquesta iniciativa representa un gran avanç en eficiència energètica, ja que permetrà un estalvi anual d'aproximadament el 60% en el consum d'energia destinat a la il·luminació. S'han adaptat els nivells de llum en passadissos, zones comunes i àrees de descans, assegurant una il·luminació adequada en tot moment.

Els sistemes B.E.G. són tecnologies de gestió de llum i automatització d'edificis desenvolupades per la companyia alemanya B.E.G., especialitzada en solucions d'il·luminació eficients i sostenibles. Aquests sistemes utilitzen sensors i controls intel·ligents per ajustar la il·luminació segons les condicions ambientals, com la presència de llum natural o la detecció de moviment.

Això permet optimitzar l'ús de la llum elèctrica, reduint el consum energètic i els costos associats, alhora que contribueix a millorar el confort i la eficiència en els edificis

Aquesta mesura no només comporta beneficis econòmics, sinó també ambientals, ja que contribuirà a reduir les emissions de CO2 en unes 180.000 tones anuals, reforçant així el compromís de l'Hospital FHES amb la sostenibilitat.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter