Organitzem tallers per la gent gran en el marc del programa d’estiu "Sempre Acompanyats"

Aquestes sessions proporcionen informació i eines per millorar la salut i el benestar

Durant la primera quinzena de juliol, la Fundació Hospital de l'Esperit Sant acollirà una sèrie de tallers dins del marc del programa d'estiu "Sempre Acompanyats".

Aquestes activitats tenen com a objectiu oferir un espai de participació de la gent gran durant els mesos de més calor i proporcionar informació i eines per millorar la salut i el benestar dels participants.

Els tallers que es realitzaran a l'Hospital són:

  • Dimarts 2 de juliol, 11:00h. Aprèn a fer ús de l'app La Meva Salut. Els participants es familiaritzaran amb l'aplicació La Meva Salut: se'ls ensenyarà a descarregar i instal·lar l'app, crear un compte i iniciar sessió de manera segura, així com navegar per les diferents seccions i funcionalitats.
  • Dimarts 9 de juliol, 11:00h. Activem la nostra memòria. S'informarà sobre els factors que poden influir en la nostra memòria i a conèixer hàbits de vida saludables per mantenir-la en forma i activa.
  • Dijous 11 de juliol, 12:00h. Hàbits saludables: "La importància de dormir bé". Es destacarà la importància del son per a la salut general i es donaran consells per millorar la qualitat del son.

Col·laboració amb el programa "Sempre Acompanyats"

Des de l'hospital col·laborem amb el programa "Sempre Acompanyats", el qual és una iniciativa de La Fundació La Caixa, en col·laboració amb la Creu Roja i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest programa busca prevenir la soledat situant la persona al centre de la intervenció, així com visibilitzar i conscienciar sobre la importància de les relacions socials.

També té com a objectiu empoderar les persones per afrontar i superar la seva situació de soledat, i fomentar la participació comunitària per generar vincles i xarxes de suport que detectin i acullin situacions de soledat.

Com es pot participar?

Es pot reservar trucant al telèfon 684 467 665

Compartir a Facebook Compartir a Twitter