Aquesta setmana, l'Hospital ha organitzat una sessió formativa dedicada a la disfàgia, un trastorn de la deglució que afecta moltes persones i que té un gran impacte en la seva salut i qualitat de vida.
La jornada, on han assistit més de 40 professionals, s'ha iniciat amb una ponència teòrica, on s'ha compartit coneixements sobre el diagnòstic, els riscos associats i les principals estratègies clíniques per a una atenció integral i segura.
A continuació, un cuiner expert en texturitxats ha realitzat una sessió pràctica en què ha elaborat diversos plats adaptats per a pacients amb disfàgia com ara una paella o un bacallà amb salsa.
L'objectiu de la formació ha estat mostrar com és possible preparar menjars segurs, nutritius i alhora agradables, que contribueixin a millorar l'experiència alimentària d'aquests pacients.
Amb iniciatives com aquesta, l'Hospital reafirma el seu compromís amb la formació contínua dels professionals i amb la millora de la qualitat assistencial.
La dietista de la FHES mostrant als professionals un plat de bacallà