Premiada una ponència de l’Hospital en el Congrés Nacional de Tècnics en Cures d’Infermeria

El treball analitza el registre de les agressions als professionals assistencials de la FHES

El treball "Identificación y notificación del maltrato al personal sanitario", presentat per les tècniques en cures d'infermeria (TCE) M Belén Alonso i Estefania Luque, ha rebut el premi a la millor ponència del XXIX Congrés Nacional de TCE i Tècnics en Emergències Sanitàries, que es va celebrar a Barcelona entre el 30 de maig i l'1 de juny i que tenia com a eix central el paper del tècnic en la detecció del maltractament.

El treball presentat, que buscava analitzar les notificacions d'agressions al personal sanitari de l'Hospital i implementar un algoritme d'actuació davant aquest tipus d'atacs, destaca la importància de registrar totes les agressions, que són cada cop més nombroses, especialment les verbals. Per això, afegeix, és essencial que tot els personal sanitari sàpiga emplenar correctament la notificació corresponent per tal que aquesta pugui ser valorada i serveixi per fer front a l'agressió.

Amplia participació de la FHES
La participació de la FHES en el Congrés s'ha ampliat a d'altres àmbits, començant per la seva presidència, que ha ocupat Tània Riera, TCE i actual Secretaria provincial de SAE. L'Hospital, a més, ha format part del comitè científic de la mà de Carmen Carmona, Supervisora d'Infermeria, així com del comitè organitzador, per mitjà de les TCE Alba Cámara i Celsa Fernández. Finalment, Àngels Fernández, Directora d'Infermeria, va intervenir com a moderadora en una de les sessions. 

Compartir a Facebook Compartir a Twitter