La imatge “I tu... quina mà tries per salvar vides?” guanya el concurs de fotografia sobre el rentat de mans

S'han presentat 15 fotografies que tenen com a tema central la higiene de mans en l'àmbit sanitari.

"I tu... quina mà tries per salvar vides?", la imatge presentada per Cristina Prats, infermera d'Urgències, ha guanyat el concurs de fotografia organitzat a l'Hospital en motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans. És el segon cop que la infermera s'enduu el primer premi del certamen, consistent en un lot de productes d'higiene de les mans valorat en 50€.

En total s'han presentat 15 fotografies, en les quals han participat professionals de diferents àrees de l'Hospital. Es tracta de la tercera edició del Concurs "Salveu vides: netegeu-vos les mans", que enguany s'inclou en el programa "La Seguretat és cosa de tots", organitzat per l'Hospital de l'Esperit Sant amb l'objectiu d'implicar totes les parts per evitar danys innecessaris en l'atenció sanitària i fomentar la seguretat del pacient.

El rentat de mans és una de les mesures més eficaces i barates per evitar infeccions, ja que les mans són la principal via de transmissió de microorganismes. Els professionals sanitaris o qualsevol persona que participi directa o indirectament en l'atenció a un pacient, així com el mateix pacient, han de mantenir una bona higiene de mans i saber com i quan fer-la correctament.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El concurs busca promoure el rentat de mans entre els professionals sanitaris.