Atenció privada i mutual

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ofereix assistència privada per a aquells pacients que requereixen un servei que no està finançat pel sistema de salut pública. L'Hospital desenvolupa aquesta activitat aplicant els màxims estàndards de qualitat i seguint, en tot moment, els compromisos ètics de la institució.

El marc hospitalari on es desenvolupa aquesta activitat li confereix un plus de seguretat i professionalitat, així com una garantia de confort i discreció. Els especialistes que l'exerceixen es regeixen per la qualitat de la seva feina i el tracte humà i personalitzat cap al pacient.

A més de contribuir a la sostenibilitat econòmica de l'Hospital, aquesta activitat li permet ampliar la cartera de serveis i obrir portes a nous reptes de futur, tenint sempre en compte les premisses del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Informació i cita prèvia

Centre dental

Per demanar cita prèvia o fer-nos qualsevol consulta, podeu trucar al telèfon 93 634 79 50 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça centredental(ELIMINAR)@hes.scs.es

Resta de serveis

Per concertar visita amb la resta de serveis, truqueu al telèfon 93 386 02 02, extensió 5050, o feu un correu electrònic a l'adreça atencioprivada(ELIMINAR)@hes.scs.es i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres.